FİSAUM, 20. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında III. FSH Toplantısını 04 Mayıs 2017’de düzenledi. Toplantıda, aynı zamanda FİSAUM Merkez ve Yönetim Kurulu Üyesi de olan Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Hasan Seçkin OZANOĞLU “FİKİR VE SANAT ESERLERİ KANUNU’NA GÖRE MADDİ TAZMİNAT, ÜÇ MİSLİ TAZMİNAT VE HAKSIZ ELDE EDİLEN KAZANCIN İADESİ” konulu bir tebliğ sundu. Prof. Dr. Ozanoğlu FSEK’teki düzenlemenin hukuki nitelendirilmesinin önemini vurgulayarak, teorik temeller çerçevesinde konuyu değerlendirdi. Ayrıca “5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu Taslağı’ndaki düzenlemede ele alındı. Yargı mensuplarının da katıldığı toplantıda uygulama ve teorinin birbirinden ayrılamayacağı bir kez daha ortaya çıktı.