Fikri ve Sınai Haklar Araştırma ve Uygulama Merkezi, Ankara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (ANKÜSEM) ile işbirliği içerisinde 1998’den beri düzenlediği “Fikri ve Sınaî Mülkiyet Hakları, Ulusal ve Uluslararası Uygulamalar”  konulu kursu bu yıl  02 Mart-17 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleştirecektir.

Kesin Kayıt Tarihleri:24.02.2020-02.03.2020        Kurs programı için tıklayınız

• Ön kayıt yaptıran herkes kesin kayıt işlemi yapmaya hak kazanmıştır. Kesin kayıt işlemlerini tamamlamadan kursumuza devam mümkün değildir.
  • Devlet memurları, öğrenciler ve avukat stajyerleri için 500 TL, kurumlardan 4 ve üstü sayıda katılımlar için 500 TL, diğer kişiler için 750 TL olan kurs ücretinin FİSAUM’un Ziraat Bankası Beşevler Şubesi’nde bulunan ve IBAN ‘ı  TR 0200 0100 0799 0706 4111 5005 olan hesaba  “TC kimlik numarası ile 2020 Fisaum kursu ücreti” açıklaması ile  yatırılması gerekmektedir.
  • Fatura isteyen katılımcılarımızın, ödemelerini yapmadan önce Merkezimize başvurması gerekmektedir. Fatura kesimi ile ilgili düzenlemeler değişmiş olduğundan, başvurmamaları durumunda sıkıntı yaşanabileceğini hatırlatmak isteriz.
  • Ücretin yatırıldığını gösterir banka dekontunun, öncelikle fisaum@ankara.edu.tr e-posta adresine e-mail atılması ardından dekontun aslının FİSAUM idari büroya getirilip, kurs sözleşmesinin imzalanması gerekmektedir.
  • Dersler Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. katta bulunan Şakir Ansay dersliğinde yapılacaktır.