FİSAUM, FSH toplantılarının III.’sünü  07 Mayıs 2018’de düzenliyor. Toplantıda 6769 sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu ile hukukumuza giren “muvafakat” kurumu ele alınacaktır.  Türk Patent ve Marka Kurumu Sınai Mülkiyet Uzmanı Sn. Elif AYKURT KARACA tarafından  “Sınai Mülkiyet Kanunu Kapsamında Muvafakat Müessesesi ve Uygulamaları” başlıklı bir tebliğ sunularak, konu tartışmaya açılacak ve uygulamaya ilişkin sorulara yanıt aranacaktır.

Toplantı Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 2. katta bulunan Şakir Ansay Dersliği’nde saat 18.00’da gerçekleştirilecektir. Katılmak isteyenlerin kayıt formunu 06.05.2018 tarihine kadar fisaum@ankara.edu.tr adresine mail atmaları gerekmektedir. Kayıt formu için tıklayınız.