Merkezimiz geleneksel olarak düzenlediği FSH toplantıları’na 2018’de de devam ediyor. İlk toplantımızda konuğumuz Türk Patent ve Marka Kurumu Yeniden İnceleme ve Değerlendirme Kurulu Üyesi ve aynı zamanda ipr gezgini blogunun kurucusu ve yazarı Sn. Önder Erol Ünsal. 27 Mart 2018 tarihi saat 18.00’da Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Binasında bulunan Şakir Ansay Dersliği’nde gerçekleştirilecek olan toplantıda Sn. Önder Erol Ünsal bizlere 6769 Sayılı Sınai Mülkiyet Kanunu Kapsamında Marka Yayıma İtiraz İncelemesinde Kullanımın İspatı Uygulaması-  ABAD ve EUIPO’nun Kılavuz Kararları Işığında” başlıklı bir tebliğ sunacaktır.

26 Mart 2018 tarihine kadar kayıt yaptırmayı unutmayın. Kayıt formu için tıklayınız.