Fikri ve Sınai Haklar Araştırma ve Uygulama Merkezi, 20. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Fikri ve Sınai Haklar Toplantılarına başlıyor. İlki 30 Mart 2017 saat 18.00’da, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. katta bulunan  Faruk Erem dersliğinde  gerçekleştirilecektir.

Ms. Susanna Chung tarafından “Geleneksel Bilginin, Genetik Kaynakların, Geleneksel Kültürel İfadelerin Korunması- Sui Generis Korumanın Önemi” konulu bir tebliğ sunulacak ve alanın en tartışmalı konularından biri olan geleneksel bilginin, genetik kaynakların, geleneksel kültürel ifadelerin korunması tartışmaya açılacaktır.

Sunum İngilizce yapılacak olup, sunum sırasında tercüme yapılacaktır.

Katılımcıların en geç 29 Mart 2017 tarihine kadar kayıt formunu doldurup, fisaum@ankara.edu.tr adresine göndermeleri gerekmektedir. Kayıt Formu için tıklayınız.